Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

Weightworld.se

  • En av Svergies största ebutiker med viktminskningsprodukter
  • Säljer allt från bantningspiller och bantningsdrycker till bantningsplåster
  • Aptitdämpande produkter

Alla produkter på samma ställe

Alla produkter på Weightworld.se har ett primärt syfte. Att hjälpa dig gå ner i vikt snabbt, effektivt och hälsosamt. Weightworld är med andra ord en e-butik som specialiserat sig på kosttillskott och hälsokost för viktnedgång. I produktutbudet hittar du bland annat bantningspiller, bantningsmedel, bantningsplåster, bantningsdrycker och aptitdämpande drycker. Men också effektiva träningsredskap och Detox-drycker.

Xanthadrene – Effektiv fettförbränning & snabb viktminskning

För dig som önskar gå ner i vikt och få fart på din fettförbränning vill vi slå ett slag för effektiva förbrännings-boostern Xanthadrene.

Ett bantningspiller som i fler studier visat 4 gånger större viktminskning jämfört med om man försökt gå ner i vikt på egen hand. Xanthadrene innehåller naturliga ingredienser såsom Fukoxantin, Hoodia och grönt te extrakt vars egenskaper ökar kroppens naturliga fettförbränningsprocesser och skapar goda förutsättningar för en snabb viktminskning och fettreduktion. Xanthadrene ska intas 3 gånger per dag i samband med måltid och ett glas vatten.

Omdöme och recension

Har du handlat på Weightworld.se? Och i så fall – vad tyckte du? Avge ditt omdöme genom att ge Weightworld.se ett betyg mellan 1-5 som reflekterar din helhetsupplevelse.
1 är lägsta betyg och 5 högsta. Du kan även skicka ett skriftlig omdöme till mejl ganeriviktsnabbt@gmail.com eller via formuläret på vår kontaktsida.

Klicka ditt omdöme här: [ratings]

Fler butiker: