Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

Topformula.se

  • Stort utbud av högkvalitativa och effektiva kosttillskott
  • Certifierad trygg e-handel
  • Kosttillskott för muskeltillväxt, fettförbränning och prestation

Kosttillskott för dig som vill komma i form, förbättra hälsan & prestera

Det finns 2 väldigt starka skäl att handla kosttillskott på Topformula: hög kvalitet och väldigt bra priser. På Topformula får du med andra ord mycket för pengarna utan att behöva kompromissa med kvalitén. En enkel och effektiv affärsidé som snabbt gjort Topformula till en av Sveriges mest populära nätbutiker för kosttillskott.

Fatburner Extreme = få igång fettförbränning nu!

Jag vill framförallt rekommendera effektiva Fat Burner Extreme. Ett kosttillskott med massor av uppskattade effekter för alla som kämpar med sin viktnedgång – eller som vill ”boosta” sin fettförbränning till nya extremhöjder.

Fat Burner Extreme höjer din fettförbränning, ökar din energi, minskar sötsuget och skapar goda förutsättningar för en snabb viktminskning oavsett din ålder, motionsvanor eller kostvanor.

Billig Omega-3 på Topformula

En annan storsäljare hos Topformula.se är deras minst sagt prisvärda Omega-3 Fiskolja. Vill du läsa mer om effekter och fördelar med Omega-3 för hälsa, kost, träning, välmående etc, så rekommenderar vi att du tar en titta på denna sida om omega-3 kapslar. Enkelt uttryckt är omega-3 en synnerligen nyttig fettsyra som vi skandinaver äter alldeles för lite av. Flera vetenskapliga studier har exempelvis kartlagt ett samband mellan brist på omega-3 och vanliga hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, koncentrationssvårigheter och andra åkommor. Man brukar generellt säga att du behöver äta fet fisk minst 3 gånger i veckan för att få i dig rätt mängder av Omega-3. De allra flesta av oss äter knappt fisk mer än ett par gånger i månaden, varför vi oftast lider brist på Omega-3.

tumupOmdöme & Recension

Har du handlat kosttillskott eller någon annan produkt på Topformula? Avge ditt omdöme genom att ge Topformula ett betyg mellan 1-10 som reflekterar din upplevelse som helhet. 1 är sämst, 10 bäst. Du kan även skicka ett skriftlig omdöme till mejl ganeriviktsnabbt@gmail.com eller via formuläret på kontaktsida.

Klicka ditt omdöme här: [ratings]