Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar USA-succén: 

The venus factor

Viktminskningsprogrammet för kvinnor

Vad är the Venus Factor?

The Venus Factor är ett diet och kom-i-form-program framtaget speciellt för den kvinnliga kroppen. Programmet har blivit extremt populärt över hela världen och är det första i sitt slag som bygger på vetenskapliga studier av den kvinnliga kroppen och på "smal-hormonet" Leptin.

Bland annat så visar The Venus Factor hur man på ett enkelt sätt kan frigöra den stora fettförbränningspotential som finns i varje kvinnokropp, med som hålls tillbaka av det som kallas för Leptinmotståndet (mer om detta strax.)

12 veckors-program 

Själva upplägget innebär att man får en exakt 12-veckorsplan, både vad gäller kost, motion och andra små tips och tricks, för att komma i sitt livs form. Det kommer ständigt in omdömen där kvinnor berättar att de gått ner allt från 5 kilo till 25-30 kilo eller mer med hjälp av det här programmet.

Vad är speciellt med the Venus Factor?

Det är flera saker som gör det här programmet helt unikt. Men det har framförallt blivit omtalat för att det bygger på studier av hormonet Leptin - och hur detta påverkar kvinnokroppen på ett unikt sätt. 

Vad är Leptin?

Leptin är ett hormon som insöndras till blodet från fettvävnaden och upptäckes 1994 under fetmastudier av djur av forskare på Rockerfelletuniversitetet i USA. Leptin är uppkallad efter det grekiska ordet för "smal" - och har visat sig ha stor påverkan på förmågan att bränna fett.

Höga nivåer av leptin sätter fart på ämnesomsättningen och berättar för din kropp att det är dags att bränna fett. Medan låga nivåer av leptin sakta ner ämnesomsättningen och talar om för kroppen att lagra fett.

Två problem med kvinnokroppen och Leptin - därför dör din fettförbränning!

Kvinnokroppen är naturligt sett utrustad med högre Leptinnivåer än män. Vilket såklart är goda nyheter för alla kvinnor som vill bränna fett.

Det stora problemet är att kvinnor samtidigt är 3 gånger mindre mottagliga för Leptinsignalen att bränna fett jämfört med män. Detta kallas för "Leptinmotstånd" och har sitt ursprung i att kvinnor behöver extra fett för att föda barn.

Studier visar också att när kvinnor går på diet, så sänks Leptinnivåerna och signalerna ytterligare, vilket är anledningen till att det är ännu svårare för många kvinnor att bränna fett under diet och bantning.

Den gömda potentialen

Det positiva är att det finns en "gömd" potential i alla kvinnor att få igång sin fettförbränning OM man kan få igång Leptinsignalerna, och överbrygga Leptinmotståndet. Och det är i detta avseende som The Venus Factor är helt unikt.

The Venus Factor visar bland annat: 

 • Vilka livsmedel som SKADAR Leptinkänsligheten och gör det i princip OMÖJLIGT för kvinnor att gå ner i vikt.
 • Vilka livsmedel man istället ska äta och som kommer att MAXIMERA Leptinnivåerna och BOOSTA FETTFÖRBRÄNNINGEN till helt nya nivåer.
 • Ett "mattrick" som maximerar den kvinnliga ämnesomsättningen och håller Leptin-nivåerna skyhöga dygnet runt - så att du även bränner massor av fett när du sover. (Du kommer aldrig att se på fettförbränning på samma sätt igen).
 • Det viktiga näringsämnet för viktminskning som nästan alla kvinnor har brist på. Genom att höja detta näringsämne kan du omedelbart öka din fettförbränning och maximera dina energinivåer.
 • Örten som nyligen bevisats påskynda kvinnlig fettförbränning genom att öka Leptin-känsligheten med 52%!
 • Hur man ska motionera för att öka leptinet och maximera fettförbränningen.
 • Hur man kan fortsätta äta all sin favoritmat och ändå maximera viktnedgången.

Vem är programmet till för?

Kvinnor i alla åldrar som vill komma i form och gå ner i vikt. Det kan påpekas att det inte är ett program för kortsiktig hetsbantning - alltså för dig som vill tappa ett par kilo och sedan falla tillbaks i dåliga rutiner igen.

Nej, detta är programmet för dig som verkligen vill gå ner i vikt och komma i form på riktigt.

Det är också ett utmärkt program för kvinnor som vill komma i form efter graviditeten, då Leptinnivåerna är väldigt låga.

Vem är programmet INTE till för?

Män. The Venus Factor bygger på vetenskap om hur "smal-hormonet" Leptin påverkar kvinnokroppen på ett unikt sätt.

Vad kostar det?

I skrivande stund kostar programmet cirka 525 kr (inklusive moms) i engångskostnad.

Hur betalar jag?

Det går bra att betala med vanligt kreditkort, såsom Mastercard eller Visa. Eller med Paypal.

Hur kan jag lita på att det verkligen funkar?

Det är ingen slump att The Venus Factor har blivit ett av världens största viktminskningsprogram för kvinnor - och att framgången fortsätter år efter år. Dessutom talar alla kundomdömen sitt tydliga språk. Det kan påpekas att det är strängt förbjudet att ge "falska" vitnessmål, och att ett så här stort företag skulle bli stämda på mångmiljonbelopp om det visade sig att de manipulerade sina omdömen på något sätt.

Pengarna-tillbaka-garanti

En annan säkerhet är att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Det kan också sägas att även om The Venus Factor kan visa dig exakt hur du ska göra för att komma i ditt livs form, så måste du följa programmet för att det ska fungera. Det här handlar ju inte om något magiskt "piller" som kommer lösa alla dina problem eller något annat trams, utan om vetenskap och en program som visar vilken väg du ska gå. Men det är upp till dig att gå vägen för att nå i mål.

Hur gör jag för att gå med?

 • Titta på videon om du vill ha mer info (det är samma video som du hittar längst ner på denna sida. 
 • Klicka på länken "Get Started" under videon. 
 • Registrera dina uppgifter. Betala. Klart! 

När får jag tillgång till programmet?

Direkt efter att du betalt.

Om jag inte är nöjd - kan jag få pengarna tillbaka?

Ja, programmet har en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Vad är det bästa med programmet?

 • Att det är speciellt utformat för kvinnor som vill gå ner i vikt och komma i form.
 • Att det är enkelt att följa och innehåller exakt vad man ska äta, hur man ska motionera etc.
 • Väldigt prisvärt, kostar mindre än en kväll på krogen (525 kr)
 • Bygger på vetenskap och på att göra saker smartare, inte jobbigare.
 • Att man kan ställa frågor och få kontakt med andra kvinnor som också går programmet, vilket boostar motivationen.
 • Att det är möjligt att komma i sitt livs form på bara 12 veckor eller mindre.

Vad är det sämsta med programmet?

 • Att det inte funkar för män

Video med mer info:

Sugen på att testa the venus factor?

Då är det bara att sätta igång. Klicka på knappen här nedanför, betala - och du får tillgång till programmet direkt.