Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

Svensktkosttillskott.se

  • Massor av kosttillskott för fettförbränning & kom-i-form
  • Riktigt najs utbud av prisvärt proteinpulver
  • Fraktfritt vid beställning över 600 kr
  • Trevlig support, snabb leverans

Fett utbud av kosttillskott och hälsokost

lyfterDet är inte så konstigt att Svensktkosttillskott.se har blivit en av Sveriges mest populära e-butiker för kosttillskott. Med ett fantastiskt utbud av prisvärda hälsoprodukter och kosttillskott från hela världen samt massor av gratis råd och tips för fettförbränning, viktminskning, träning och hälsa, är det här verkligen en superresurs för dig som vill komma i form, gå ner i vikt eller anamma en mer hälsosam livsstil.

Kom i form med tips från experter

För dig som behöver gå ner i vikt har Svenska Kosttillskott skapad en riktigt bra och lättförståelig guide (författad av näringsfysiologen John Gröntvedt). Här du får rekommendationer på allt ifrån bra kosttillskott under dieten, vilka ämnen i kosten som är viktiga att konsumera (och undvika), och mycket annan matnyttig hjälp på vägen mot din önskade matchvikt.

På Svensktkosttillskott.se hittar du även flera artiklar från andra ledande experter – exempelvis råd och rön för fettförbränning, löpning, muskeluppbyggning och kampsport.

Frakfritt och snabba leveranser

fraktUtöver det digra utbudet och priser som ligger mellan 20-50% lägre i jämförelse med flera konkurrenter, handlar du fraktfritt om du beställer för minst 600 kr (Ett tips: om du inte tänker handla för 600 kr själv, gå ihop med en kamrat eller flera och beställ gemensamt!). Dessutom har Svensktkosttillskott.se snabba leveranser. Lägger du din order innan kl 16.00 så skickas din beställning samma dag.

Omdöme och recension

Har du handlat på Svensktkosttillskott.se? I så fall – vad tyckte du? Avge ditt omdöme genom att ge Gymgrossisten ett betyg mellan 1-10 som reflekterar din helhetsupplevelse. 1 är sämst, 5 bäst. Du kan även skicka ett skriftlig omdöme till mejl ganeriviktsnabbt@gmail.com eller via formuläret på vår kontaktsida.

Klicka ditt omdöme här: [ratings]