Vår medarbetare

Om oss

En viktig motivation för oss som skriver här är den okunskap som idag råder vad gäller bantning, dieter, kost - och att gå ner i vikt. Man behöver faktiskt inte svälta sig själv, plåga sig själv; man behöver inte vara trött, sur, grinig och orkeslös, bara för att man vill tappa ett par kilo i vikt. Nej, tvärtom går det att tappa överskottskilon, samtidigt som man mår bättre, får mer energi och bättre humor. Det gäller bara att skaffa sig kunskapen om hur. Och där kommer vi in i bilden. 

Sanna Westin

Från Göteborg. 24 år. Crossfitfrälst kostnörd som uppskattar all form av motion som är varierande. Inte speciellt bra på bänkpress och knäböj, men har en viss talang för chins och dips. Har jobbat flera år som PT. Nyfiken, rastlös och nästan alltid hungrig. 

Martin Axelsson

Från Varberg. 29 år. Min motionsfilosofi går ut på att träna intensivt och effektivt (som tvåbarnspappa hinner jag sällan med något annat.) Är övertygad om att små förändringar kan ge stora resultat, framförallt vad gäller att komma i form och gå ner i vikt. Nördar gärna ner mig i texter om kost och nutrition, men vill alltid hålla det enkelt. 

Emma Karlsson

Från Göteborg. 37 år. Mamma till två flickor. Hade 15 överskottskilon efter min andra graviditet, och bestämde mig då för att få bättre koll på kost och motion. Idag väger jag ungefär lika mycket som jag gjorde som 20-åring, fast med betydligt bättre kondition. Brinner för att hjälpa andra i samma situation att få ny kunskap.