Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

Lepigen x-strong bantningsmedel

  • Ett av marknadens mest effektiva bantningsmedel
  • Ökar ämnesomsättningen, dämpar hunger, ger energi
  • Ökar fettförbränningen på ett naturligt sätt
  • Innehåller Sinestrol som är ett unikt fettförbrännande extrakt

Lepigen ökar din förbränning via naturlig termogenes

För dig som vill gå ner i vikt snabbt, men även är ute efter att öka din fettförbränning, är Lepigen X-strong ett perfekt kosttillskott.

Lepigen X-strong fungerar som en trestegsraket för viktminskning. Dels ökar Lepigen ämnesomsättningen, vilket gör att du förbränner energi och kalorier i en snabbare takt än tidigare. Denna effekt kallas för termogenesen, vilken i princip innebär en lätt ökning av din kroppstemperatur. Denna ökning påverkar i sin tur fettförbränningen och ämnesomsättningen positivt. Experterna talar om att man på så vis ”eldar upp kalorierna” via kroppens naturliga förbränningsmotor. Det ska också påpekas att Letigen booster din termogenes helt naturligt, via bland annat Grönt Te-extrakt, ketoner och Piperine-extrakt.

Dämpar sötsuget och reducerar hungern

En vanlig anledning till misslyckad viktminskning är vår oförmåga att kontrollera hungerkänslor. Vilket i sin tur leder till att vi småfuskar, avbryter vår diet eller i värsta fall äter mer än någonsin tidigare.

En stor anledning till Lepigens X-strongs popularitet och effektivitet är just kosttillskottets förmågan att dämpa hungern. Lepigen innehåller nämligen ett naturligt Capsicum annuum-extrakt, som både verkar termogenesiskt liksom hungerdämpande.

Ökar din energi

Lepigen innehåller dessutom Panax Gingseng, känt för sin uppiggande effekt. Men Panax Gingseng är inte bara ett naturmedel som boostar din energi – det är också omtalat för att minska kroppens negativa stresshormoner, förbättra ditt minne och koncentrationsförmåga, inte minst under prestation. Effekter som kan kännas extra välkomna under diet, viktminskning och ökad förbränning.

Omdöme och recension

Har du provat på Lepigen X-strong? Då är vi intresserade av dina resultat. Gradera din upplevelse att detta bantningsmedel från 1-5. 1 är lägsta betyg, och 5 högsta. Du kan även mejla oss ett skriftligt omdöme eller skicka det via vår kontaktsida.

Klicka ditt omdöme här: [ratings]