Av: Martin Axelsson
PT - Skribent

Snabbguide till:

Kosttillskott på nätet - 3 Toppbutiker med stort utbud


Letar du efterkosttillskott på nätet? Här listar vi 3 av Sveriges bästa e-butiker. Snabba leveranser, brett sortiment, flera betalningsalternativ och en god support att några av de viktigaste kriterierna. Men givetvis också priser som din plånbok uppskattar.

SVENSKA KOSTTILLSKOTT

Svensktkosttillskott.se erbjuder ett minst sagt digert utbud av billiga kosttillskott på nätet. Här hittar du i princip alla slags varumärken och produktsorter bland som du redan känner till + en hel del fler.

Exempel på varumärken: Svenskt kosttillskott, WNT, Dalblads, Pro Nutrition, Weider, Multipower och Twinlab. Dessutom är det här en webbplats med massor av bra experttips för träning, viktminskning, fettförbränning och kosthållning. Mao: sidan med stort S för kosttillskott på nätet.

Läs mer om Svensktkosttillskott.se

GYMGROSSISTEN

Stort utbud, snabba leveranser, alltid mängder av erbjudande. Gymgrossisten.se är i princip själva synonymen till billiga kosttillskott på nätet.

Och oavsett om du är på jakt efter tillskott för att gå ner i vikt, bygga muskler, prestera bättre eller bara äta lite mer hälsosamt så har Gymgrossisten vad du behöver. Är dessutom certifierad trygg e-handel, vilket borgar för trygghet för dig som kund.

Läs mer om Gymgrossisten

TOPFORMULA

Topformula är en e-butik som säljer framförallt sitt eget varumärke av kosttillskott, samt en par noga utvalda externa varumärken. Topformula har ett riktigt bra utbud av kosttillskott inom flera olika användningsområden. Här hittar du exempelvis högkvalitativt proteinpulver, billiga omega-3 kapslar, Kreatin, kosttillskott för fettförbränning, Rosenrot och ett digert utbud av diverse prestationshöjare – för att nämna något.

Läs mer på Topformula

3 steg – Så väljer du rätt!

1. Välj trygg e-handel
tryggehHandla alltid dina kosttillskott på nätet av en e-shop med seriösa betalningslösningar (exempelvis kortbetalning, bankbetalning, paypal etc), som har en kundtjänst som du får svar av (inom 24 timmar på vardagar) och som kan uppvisa flera trovärdiga kundomdömen.

En e-butik som har sigillet ”Trygg e-handel” är certifierad av Svensk distanshandel, och borgar för hög kundtrygghet.

2. Läs på och jämför
Ska du köpa ett specifikt kosttillskott, exempelvis ett proteinpulver, kan det vara bra att läsa på om vilka slags sammansättning och ingredienser som är att betrakta som kvalitativa. På så vis blir det lättare för dig att jämföra produkter och, inte minst, förstå om produkten ifråga verkligen är ett billigt kosttillskott- eller bara billigt skräp.

3. Kosttillskott = ett komplement
Tänk på att kosttillskott alltid är just ett tillskott. Kosttillskott ska aldrig ersätta en fullvärdig kost, utan fungera som ett komplement och extra stöd under exempelvis en diet eller intensiv träning.