Av: Martin Axelsson
PT - Skribent

Vi tipsar om: 

3 kosttillskott som boostar din fettförbränning!

Är du på jakt efter kosttillskott som kan sätta fart på din fettförbränning? Då har du landat helt rätt. Vi har provat över 20 olika kosttillskott för fettförbränning och efter noga övervägande, tester och omdömen vaskat fram 3 kosttillskott som tillhör absolut toppklass.

Våra kriterier

  • Kosttillskottet ska vara till 100% naturligt.
  • Tillskottet ska ge märkbara effekter på fettförbränningen, antingen via naturlig termogenes eller annan vetenskapligt dokumenterad metod.
  • Produkten ska vara testad, etablerad och rekommenderad av seriösa experter och näringsfysiologer

Baserat på dessa 3 enkla men viktiga kriterier vill vi rekommendera följande 3 kosttillskott för fettförbränning.

1. Reducer håller dig fokuserad & mätt = lätt att bränna fett

Reducer är egentligen inte en produkt som enbart avser att fungera som kosttillskott för att bränna fett. Men tack vare sin unika förmåga att hålla dig mätt, fokuserad och pigg, skapar Reducer extremt goda förutsättningar för att du ska bränna fett som aldrig förr – och gå ner de där överflödskilona som du alltid velat. Reducer uppfyller med råge alla våra kriterier och är idag ett av Sveriges absolut mest populära bantningsmedel.

Låter Reducer som en intressant produkt? Mer om detta samt varför en professor i klinisk kemi vid Lunds Akademiska sjukhus rekommenderar denna produkt finns att läsa på länken här nedanför.

LÄS MER OM REDUCER & PROVA FÖR 1 KR

2. LEPIGEN Kosttillskott. Fettförbränning i maxfart!

Det är inte för inte som Lepigen blivit ett av Nordens mest uppskattade kosttillskott för fettförbränning och viktminskning. Samtidigt som Lepigen drämmer igång din fettförbränning via flera ingredienser som boostar din naturliga termogenes (ökad värme = ökad fettförbränning) hjälper det också dig att hålla sötsuget i schack och energin på toppnivå. Effekter som de allra flesta välkomnar med öppen famn under perioder av diet och bantning.

Lepigen är ett helt naturligt kosttillskott komponerat av ingredienser vars effekter är välkända hos landets ledande näringsfysiologer och kostexperter.

LÄS MER OM LETIGEN HÄR

3. Fatburner Extreme får fart på förbränningen direkt!

Fatburner Extreme är ett kosttillskott som borgar för sitt namn. Samtliga ingredienser i den här unika formulan har bara ett enda syfte: att dundra igång din fettförbränning till nya maxnivåer!

Via flera ingredienser som boostar din kropps naturliga fettförbränningsmotor (termogenesen) är Fatburner Extreme ett enkelt sätt att komma igång med viktminskningen – och processen att äntligen bränna bort det där underhudsfettet du vantrivs med. Effekterna av Fatburner Extreme är noga kartlagda via flera studier och, inte minst, via massor av nöjda kunder över hela Sverige.

LÄS MER OM FATBURNER EXTREME HÄR