Isodieten

Motivation, kunskap, recept och personliga expertråd på samma ställe!

Isodieten är ett program (eller ”klubb”) som sedan starten för ett par år sen blivit en av nätets mest uppskattade program för viktminskning och hälsa. Och det är inte så konstigt. Isodieten har samlat alla resurser du behöver för att gå ner i vikt på ett ställe – samtidigt som du skaffar dig massor av kunskap om kost, motion och träning.

Vad gör Isodieten så effektiv?

Isodieten är en vetenskapligt utformad diet där stor vikt läggs på att äta en välbalanserad och näringsrik kost. Dieten är framtagen av Sveriges ledande experter/näringsfysiologer, bland annat författaren, skribenten och kostexperten Fredrik Paulún. Isodieten är i många avseenden raka motsatsen till dieter där du måste svälta dig för att uppnå resultat eller dieter där du äter samma sak om och om igen. Såna fungerar sällan (för att inte säga ALDRIG) på sikt och kan dessutom vara skadliga för din hälsa.

Experterna ger dig personliga råd 3 ggr i veckan!
Här är det istället frågan om att äta sig mätt 5 gånger om dagen med en jämn fördelning av högkvalitativa kolhydrater, fetter och proteiner. Med hjälp av Isodieten kan du alltså både gå ner i vikt snabbt samtidigt som du förbättrar din hälsa och få mer energi i vardagen.

Nyckelnorden i isodieten är kunskap, hälsa och motivation. Kunskapen står Isodietens näringsfysiologer och experter för. Blir du medlem i Isodieten får du möjlighet att chatta direkt med experterna och få personlig rådgivning 3 gånger i veckan. Du får också tillgång till ett omfattande material i form av videoinstruktioner, recept, träningsprogram och tips. Följer du råden kan du tappa 1 kg i veckan eller mer, samtidigt som du får bättre hälsa och håller motivationen levande. Bli medlem idag och få massor av recept, råd och coachning direkt!

Isodieten – Omdöme & Recensioner

Har du provat Isodieten? Då är vi intresserade av din erfarenhet. Gradera din upplevelse från 1-5, där 1 är lägsta betyg och 5 högsta.
Du kan även lämna ett skriftligt omdöme genom att mejla till ganeriviktsnabbt.com eller skicka dina åsikter i formuläret på vår kontaktsida.

Klicka ditt omdöme här: [ratings]