Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

GYMgrossisten

  • Sveriges mest populära e-butik i kategorin kosttillskott
  • Gigantiskt utbud av kvalitativt proteinpulver
  • Snabb och billig frakt

Gymgrossisten.se är lite som e-butikernas motsvarighet till Zlatan: störst, bäst och vackrast. Personligen minns jag tiden då Gymgrossisten mest sålde kosttillskott ”offline” och man bläddrade runt bland produkterna i postorderkatalogen och kampanjbladen som damp ner med jämna mellanrum i brevlådan (ja, det var i tidiga tonåren).

Numera har Gymgrossisten Sveriges största e-butik inom sin nisch. En plats fullspäckad med kosttillskott, träningskläder, redskap och massor av andra prisvärda produkter för dig som tränar, vill gå ner i vikt eller förbättra din hälsa.

Stort utbud, billiga priser och trygg e-handel

Billiga priser, stort utbud, snabba leveranser, mängder av attraktiva erbjudanden och kampanjer – det är helheten och förmågan att överträffa sina kunders förväntningar som gör Gymgrossisten.se till en fantastiskt e-butik. Och vare sig du är ute efter att banta, bränna fett, öka din muskelmassa eller prestera bättre i en särskilt idrott, så hittar du mängder av intressanta produkter här. Gymgrossisten är dessutom en certifierat trygg e-handel med flera betalningsalternativ och en schysst support.

Whey80 – Sveriges mest sålda Proteinpulver!

Ett riktigt bra proteinpulver är en av de bästa investeringar du kan göra oavsett om du vill gå ner i vikt eller lägga på dig mer muskler. Proteiner är musklernas byggstenar. Ett balanserat intag av högvärdiga proteiner sparar dina muskler när du går ner i vikt och hjälper dig att bygga mer muskelmassa om du styrketränar.

Men vilket proteinpulver ska man då välja?

Vi rekommenderar Whey-80 från Star Nutrion, som är ett 100% vassleprotein av högsta kvalitet. Finns i massor av olika goda smaker och till priser som gör din plånbok glad. Faktum är att Whey-80 är Sveriges och Norra Europas mest sålda proteinpulver, vilket säger en hel del om både dess effektivitet, smak och uppskattning hos kunder.

Omdöme och recension

Har du handlat på Gymgrossisten? Och i så fall – vad tyckte du? Avge ditt omdöme genom att sätta ett betyg mellan 1-5 som reflekterar din helhetsupplevelse. 1 är sämst, 5 bäst.
Du kan även skicka ett skriftlig omdöme till mejl ganeriviktsnabbt@gmail.com eller via formuläret på kontaktsida.

Klicka ditt omdöme här:[ratings]

Fler e-butiker med kosttillskott och hälsokost