Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

Fatburner Extreme

  • Ökar fettförbränningen och ämnesomsättningen
  • Minskar vikten och mängden bukfett via unik formula
  • Minskat sötsuget och hungern
  • Studie påvisade minskning av mängden kroppsfett med 15,6% på 12 veckor
  • Innehåller Sinestrol som är ett unikt fettförbrännande naturligt extrakt

Bevisade effekter för fettförbränning & viktnedgång

Behöver du hjälp att få igång din fettförbränning ordentligt? Då är Fatburner Extreme från Topformula ett av de vassaste kosttillskotten alla kategorier. Och det finns många argument till detta påstående. Till skillnad från många andra liknande kosttillskott för fettförbränning har Fatburner Extreme nämligen mängder av bevisade effekter. Vi ska i korthet gå igenom de viktigaste av dessa.

Innehåller Sinetrol för ökad förbränning

Fatburner Extreme innehåller bland annat Sinetrol, vars fettförbrännande egenskaper är bevisat med vetenskaplig stringens under ett flertal tillfällen. En så kallad ”dubbelblindstudie” utförd på 95 överviktiga individer i åldern 22-45, där hälften fick Sinetrol och hälften placebopiller, resulterade i en genomsnittligt fettminskning för Sintrol-gruppen på nästan 10% (!) samt en markant generell viktnedgång. Det ska också understrykas att detta resultat observerades utan att gruppen underkastade sig ökad motion eller diet.

I en annan liknande studie på 20 personer blev resultatet ännu mer imponerande. Också här fick hälften Sinetrol, hälften placebo. Efter 12 veckor hade Sinetrol-gruppen gått ner 5,6 kg i vikt (genomsnitt per person) samt tappat 15,6% av sitt kroppsfett i genomsnitt.

Fucoxantin omvandlar det vita fettet till energi

Fatburner Extreme innehåller också Fucoxantin, med avsikt att förbränna det ohälsosamma bukfettet i snabbare takt.

Flera studier har visat att fucoxantin att effektivt för att öka förbränningen av just ”vitt fett” genom att frigöra det från fettcellerna så att kroppen kan omvandla fettet till energi (vilket är detsamma som att ”bränna fett”). Fucoxantin är helt naturligt och extraheras från den japanska brunalgen wakame (Undaria pinnatifida). Denna alg är förutom sina fettförbrännande egenskaper även välkänd som källa till nyttiga mineraler och vitaminer.

Kraftig kombination för snabb, naturlig & hälsosam viktminskning

Utöver Sinetrol och Fucoxantin innehåller Fatburner Extreme även flera andra viktiga ingredienser för ökad fettförbränning och ämnesomsättning, bland annat chilipepparextrakt, ingefäraextrakt och svartpepparextrakt. Fatburner Extreme hjälper dig också att få kontroll på sötsug och hungerkänslor via extra tillsatt krom – detta hjälper dig att balansera sockret i blodet och hålla hungerna på en ”jämn” nivå.

Fatburner Extreme – Omdöme och recensioner

Har du provat Fatburner Extreme? Då är vi intresserade av ditt omdöme! Avlägg ditt betyg genom att klicka 1-5 på stjärnorna här nedanför. 1 är lägsta betyg, 5 högsta.
(Du kan också mejla oss och berätta om dina erfarenheter: ganeriviktsnabbt@gmail.com)

Klicka ditt omdöme här: [ratings]