Hitta rätt i pillerdjungeln!

Bantningspiller som fungerar för att banta snabbt

REDUCER – ger ökad mätningskänsla

Det finns många argument bakom valet att ge Reducer Bantningspiller vårt bäst i test 2013. Ett av de tyngsta är genialiteten kontra enkelheten. Detta är nämligen ett bantningspiller som är helt naturligt, enkelt att konsumera (inte svårare än att svälja en huvudvärkstablett) samtidigt som det hjälper dig att uppnå fantastiska resultat under din bantning.

Är du ute efter att banta snabbt och få synliga resultat på bara ett par veckor kan Reducer vara den bästa investering du någonsin gjort.

Vilka effekter har Reducer?
Att banta snabbt innebär för de allra flesta en daglig kamp mot hungerkänslor, sötsug och trötthet. Samtliga dessa 3 antagonister får du hjälp att hantera: Reducer dämpar dina hungerskänslor via sin unika formel, balanserar ditt sötsug och skapar goda förutsättningar för att du ska känna dig både mätt och pigg.

Effekten? Snabb viktminskning, 1 kg i veckan eller mer är inte ovanligt.

Med andra ord: Reducer gör det lättare att banta snabbt och hjälper dig att nå resultatet som du drömt om. Nu kan du dessutom prova produkten för bara 1 kr.

LÄS MER OM REDUCER & PROVA FÖR 1 KR

Lepigen ökar din fettförbränning, minskar sötsuget & boostar energin

lepigen_bantningspiller Lepigen är ett av Sveriges mest sålda och uppskattade bantingspiller. Vilket inte är så konstigt. Lepigen är nämligen inte bara ett bantningspiller som sätter ordentlig fart på din naturliga fettförbränning, det ger dig också mer energi och hjälper dig att få kontroll över sötsuget och hungern.

Lepigen är ett helt naturligt preparat, men innehåller flera ingredienser (bland annat Capsicum annuum-extrakt och Panax Gingseng) vars effekter är välkända och vetenskapligt dokumenterade. Det är vidare ingen tillfällighet att Lepigen år efter år toppar listorna över mest sålda bantningspiller.

LÄS MER OM LEPIGEN PÅ DEN HÄR SIDAN

3 viktiga riktlinjer

1. Ett KOMPLEMENT till dieten, inte en ersättning!

3tipsDet är viktigt att förstå att ett bantningspiller aldrig är en långsiktig lösning för att gå ner i vikt. Snarare ska du se det som en hjälp och en boost som kan ge dig det där lilla extra för att komma igång med din viktminskning.

2. Banta snabbt, men banta smart!

Nu har jag förstås ingen aning om varför du vill banta eller gå ner i vikt. Men att gå ner i vikt snabbt ska enligt min mening alltid vara underordnat en viktminskning som håller på sikt. Jag rekommenderar dig alltså att gå i vikt på ett sätt som inte äventyrar din hälsa och som inte innebär att du svälter dig.

Tro mig, du måste inte vara hungrig och sur för att få resultat. Snarare handlar det om att använda kost och bantningspiller som fungerar på ett smart sätt, som ett komplement till en i övrigt bra sammansatt diet.

3. Glädje, motivation och variation = källan till lyckad bantning

Folk brukar tycka att jag är märklig när jag påstår att det måste vara kul att banta. Inte så att man alltid ska gå omkring med ett leende, men poängen är att du inte måste bli ett hungrigt, sömnlöst monster för att tappa några kilon. Bantningspiller, och hela idén med att banta snabbt, ska integreras i en livsstil som fokuserar glädje, hälsa och energi. Det är först i en sådan kontext som bantningspiller verkligen fungerar.

Fungerar det?
En väldigt adekvat fråga är förstås om bantningspiller fungerar. Och svaret på denna fråga beror förstås på vilket bantningspiller det är frågan om, och vilka effekter som ingår i adjektivet ”fungerar”. Det görs hela tiden massor av studier, och det kommer hela tiden nya råd och rön. Själv tycker jag att man ska bilda sig en egen uppfattning, genom att läsa på.

Själv har jag nyligen läst igenom den här rapporten om kosttillskott på nätet från livsmedelsverket.