Av: Sanna Westin
PT - Skribent - 26 år

Vi recenserar: 

The 3 week diet

Gå ner i vikt och kom i toppform på tre veckor

Vad är the 3 Week Diet?

The 3 week diet är vetenskapligt baserad viktminskningsprogram som  hjälper dig att gå ner i vikt snabbt. Riktvärdena är runt 5-15 kg på tre veckor. 

Programmet är skapat av nutritionisten, PT:n och författaren Brian Flatt, som med The 3 Week Diet hjälpt tusentals människor runt om i världen att uppnå sina viktmål  - snabbare än någon annan diet på marknaden idag.

Programmets delar - en raket i fyra steg

Programmets grund består av 4 "manualer" som täcker in allt du behöver veta för att lyckas uppnå dina viktmål. Tillsammans formar de ett slags  fyrastegs-raket som ger dig en unik karta till vetenskap, diet, motion och motivation. 

Vad är speciellt med the 3 Week Diet?

Framförallt att det här är ett program som är helt ägnat åt EFFEKTIV viktminskning och på att nå resultat snabbt. 

Det är dock inte frågan om någon "hetsbantning" eller "självsvält". Tvärtom är det en diet som på ett hälsosamt och långsiktigt sätt skapar förutsättningar för viktminskning med utgångspunkt i vetenskapligt beprövade metoder. 

Vem är the 3 Week Diet till för?

Denna diet är lämplig för människor i alla åldrar, alla etniciteter och alla kroppstyper. Oavsett om du bara vill går ner ett par kilo inför en viktig händelse (exempelvis ett bröllop), få den kropp du alltid drömt om, eller helt enkelt förbättra din hälsa - så kommer The 3 Week Diet att fungera för dig. Dieten baseras på år av vetenskaplig forskning och tester och har visat sig fungera för människor i alla storlekar och konditionsnivåer över hela världen.

Hur mycket vikt kan man gå ner på 3 veckor med detta programmet? 

Genomsnittet för den som använder sig av denna diet tappar någonstans mellan 5-10 kg i kroppsfett.  Vissa kan till och med gå ner så mycket som 15 kg. Det beror helt på hur mycket arbete man lägger ner.

Du kan naturligtvis också fortsätta dieten efter 3 veckor att gå ner ännu mer i vikt! Det är verkligen upp till dig!

Men kommer vikten inte bara att komma tillbaka?

En av hörnstenarna i the 3 Week diet är att säkerställa att du håller din målvikt - för alltid. Det fungerar så här: När dieten är klar och  du har nått din målvikt, kommer du att fortsätta att ha koll på din vikt. Om du vid någon tidpunkt har gått upp mer än 1 kg över din målvikt, så kör du bara fas 1 av dieten igen, tills målvikten är tillbaka. På så vis är det inga problem om du "fuskar" ibland och går upp i vikt.  Det gör alla. Det viktiga är att ha kunskapen om hur man snabbt och enkelt hamnar rätt igen. 

Innebär denna diet att jag måste motionera en massa? 

Nej. I programmet kommer du visserligen att få tips på motion, men detta är inte nödvändigt för att få bra resultat, och mer som ett komplement till övriga programmet. 

Vad kostar det?

47 dollar + moms i engångsbetalningen. Vilket motsvarar ungefär 525 kr totalt.  

Hur betalar jag?

Det går bra att betala med vanligt kreditkort, såsom Mastercard eller Visa. Eller med Paypal.

Hur kan jag lita på att det verkligen funkar?

Om du följer programmet så garanteras resultat. Garantin lyder "Om du inte går ner i vikt, så får du pengarna tillbaka".  

The 3 Week Diet har använts av tusentals nöjda kunder över hela världen, och det kommer ständigt in nya "före och efter"-bilder som vittnar om fantastiska resultat. 

Elisa

Sedan jag fick mitt mitt första barn, har jag burit runt på sådär 15 kg extra fett. Jag har provat massor av dieter och ingenting har fungerat.  När jag började med The 3 Week Diet förstod jag att allt jag gjort tidigare varit fel och ett slöseri med tid. Denna diet var både så annorlunda och så enkel att följa. Jag gjorde allt som programmet sa att jag skulle göra och tappade ungefär 10 kg de första tre veckorna. Jag börjar nu om i fas 1 av dieten igen för att gå ner ytterligare 5 kg. Denna diet har förändrat mitt liv och jag är otroligt tacksam.

Hur gör jag för att gå med?

  • Scrolla längst ner på sidan och klicka på "Add to Cart"
  • Registrera dina uppgifter. Betala. Klart! 

När får jag tillgång till programmet?

Direkt efter att du betalt.

Om jag inte är nöjd - kan jag få pengarna tillbaka?

Ja, programmet har en generös pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte går ner i vikt får du pengarna tillbaka. 

Vad är det bästa med programmet?

  • Att det är designat för att skapa snabba resultat 
  • Att det är superenkelt att följa och täcker allt från kost, kunskap till motion och motivation
  • Kostar mindre än ett par nya jeans att gå med (525 kr)
  • Bygger på vetenskap och på att få långsiktiga resultat
  • Stor potential. Genomsnittet går ner mellan 5-10 kg på tre veckor. Vissa över 15 kg. 

Vad är det sämsta med programmet?

  • Passar inte dig som är "träningsnarkoman" och vill ha tips på nya, avancerade träningsgrenar. 

Sugen på att komma igång med 3-veckors programmet?

Då är det bara att sätta igång! Efter att du betalt får du direkt tillgång till hela programmet. Du kan alltså vara igång om ett par minuter.